Dokumcude Alet Yaptırmak ?
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●46 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Dokumcude Alet Yaptırmak ?
-
07-10-2019, 10:28:20Biraz araştırdım agırlık ve sehpaların fıyatları cok pahalı. Bu yuzden kendım yaptırmaya karar verdım daha once yapan yaptıran varmı arkadaslar bılgısı olan bana yardımcı olabılecek ? Bir sitede 1 arkadaşın yaptırdıklarını gordumde gercekten cok başarılı olmus sizlerde fikirlerinizi sunarmısnız. Buda arkadasın nasıl yaptıgı evet arkadaslar kendı kafamda cızdıgım ınternettte arastırdıgım bır kac vucut gelıstırme sehpasını cuzu mıktara demırcıde yaptırdım squat rack ve ınclıne bench press sonuc sanırım mukemmell degılmı urunlerın malıyetıne gelırsen ınclıne bench press te 60*40 3mm et kalılıngında 6 metre profıl kullandım profıl fıyatı 40 tl ve ısclık 50 tl verdım , squat rack e ggelırsek 50*50 2 mm et kalınlıgında profıl ve 2mm et kalınlıgında 2metre 40*40 profıl kulladım toplam profıl fıyatı 40 tl ıscılık bunada 50 tl verdım bu foyatrlara doseme fıyatı dahıl degıl dosemeler ıcn de flat sehpası ve ınclıne bench ıcın toplam 8 mm etkalınlıgında mdf tahta uzerıne dosettı tahta ve doseme fıyatı toplam 50 tl yaa patladı ama 8mm et kalınlıgında mdf yee yaptıgıma cok pısmanım akıllı vıda sıstemı bu tathta kalınlıgında bozuluyorr dıkkat edın , ez bar 120 delta marka duz bar 120 delta marka , dumbellar adler marka , bench barı delta marka 168 cm uzunlugunda agırlıklar 2*20 kg ve 2*10 kg ve 4*5 kg delta marka alacak olanlara onerırım yorumlar sızın yakında scoott sehpası ve dıps sehpası yapacam bunlarda bırebır profesyonel olculer de olacak __________________