mrb oncelikle herkese iyi forumlar 2 mayıstan beri bb yapıyorum 1 ay adaptasyon calıştıktan sonra 2 haftadır programlı bi şekilde idmanlara gidiyorum.ve vucudumda değişimler oldu. yaş 18 boy 176 kilo 65, kilo almam gerek ve şoyle bi program oluşturdum sabah 8 1 tam yumurta 3 beyaz 1 dilim ekmek ici alınmış 1 kase lor peyiri (100gr falan) 5-10 zeytin 1 bardak sut 8:30 işe giderken 1 avuc ceviz & fındık 9:30 da antrenmanım var haftada 3 gun antrenmandan 1 saat sonra yani saat 1 de 100-150 gram tavuk goğsu-bulgur pilavı yada makarna(2gun tonbalığı) oğle yemeğinden 1 saat sonra saat 2:30 da 1-2 muz saat 6 akşam yemeği normal ev yemekleri tercih ettim(haftada 2gun makarna) saat 8-9 2 kase yoğurt ve kuruyemiş yatarken saat 12 1 bardak sut ve kendime bir takım takviye besinler aldım. ne zaman kullanmalıyım yani en cok ne zaman verim alırım hangi oğunden sonra antrenmadan sonramı tavsiyelerinizi bekliyorum elimdeki takviye besinler bunlar. en verimli şekilde kilo almak istiyorum. 2adet optimum serious mass 2727gr. 1 porsiyon 50gr protein 250gr karbo. hardline noxx5 hardline creatine hardline taurine. bide yulaf ezmesimi ne varmış birinden duymuştum kahvaltıya onuda ekleyebilirim. yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ederim. iyi forumlar __________________