Beyler pc niz cok mu yavaŞ cokk mu kasiyor 2 kat hizlansin diosan gir
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Beyler pc niz cok mu yavaŞ cokk mu kasiyor 2 kat hizlansin diosan gir
-
07-10-2019, 10:24:50SeLamın Aleykum beyler ( SA ) heR nese bn tkrdag meslek lisesi pc boLumunde okuom ama suana kadar ılkez duydugum bısı paylasmak ıstedım oncelkle bılgısayarınız Wındows 07 Windows VİSTA bıde 2 3 tane destekleyen işletim sisteminizin OLması LAsım .. olayyyy aşada BEYLER ONCELİKLE KASANIZA 2 4 6 8 VS USB TAKACAKSINIZ BOŞ USB OLACAK AMA SONRA KARSINIZA TAKTIGNIZDA.. 1.KARSINIZA DOSYALARI GORUNTULE DIYE BIŞEY CIKACAK 2.ONUN ALTINDA SİSTEMİ HIZLAN DIR WAR ONA TIKLAYACAKSINIZ... 3. SONRA BİLGİSAYARINIZ USB YI RAM OLARAK KU LLANACAK SNRA BILGISAYARINIZN NKADAR HIZLANDINI FARK EDECEKSINIZ 4. NOT [ USB'I NEZAMAN PCE TAKARSANIZ RAM OLARAK KULLANIR BUNUN ICINDE BILGISAYARIMA GIRIN USBNIN BULDUNDUGU YERE SAG TUŞ YAPAIP OZELLKLERDEN USB OLARAK KULLAN WAR ONA TIKLARSANIZ ESKI HALAINE GELIR ] 5.NOT 2 ( USB NEAKDAR BOŞ OLURSA OKADAR PC HIZLI OLR ) hAde Aeo iyi forumlar deneyen arkadşlar yorum atsınlar yorum atanlar teraziye bı urayıp rapimi wersınler tabe canı ısterse :P bnm amacım sadece bıldıgmı paylaşmak yoksa banane rapten D: bnm ıcın bı anLamı yok nekadar rap aLrsam okadar mutlu olmuyorum sadece herks ıstıo bı anlam weremıom bnde ıstırom ama werın werın :P __________________