Programa ihtiyacım var
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor Forumları
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Programa ihtiyacım var
-
07-10-2019, 10:22:13Merhabalar arkadaşlar. Herkes gibi bende fit bir vucuda sahip olmak istiyorum. Gecen yaz body e gitmiştim 1 ay . Herneyse tekrardan 1.5 ay once evde şınav ve mekik cekmeye başladım ve faydasını fazlasıyla gordum. Daha once biraz kambur duruyodum goğusler belirgin değildi. Şuanki omuzlarımda goğsumde ve karnımdaki farkı farkedebiliyorum. Daha doğrusu ben gelişme olduğunu farketmemiştim hergun aynı tempoda devam ediyodum , cevremdekilerin okulda olsun evde olsun dik durmaya başladığımı omuzlarımın genişlediğini soylediler. Yani beni her gorenden ilk aldığım tepki kas yapmışsın oldu . Bu beni dahada hırslandırdı tabiki şınav ve mekikle olacak iş değil. Dun 3-5-7 kiloluk dumbell, barfiks demiri, takıp cıkarılabilir halter, plates topu aldım. Yani demek istediğim bu işte bilgisi tecrubesi olan arkadaşlar bir calışma programı istiyorum . Ha forumda var bi kac program ama daha detaylı benim icin ozel bir program hazırlayabilecek bir arkadaştan yardım istiyorum. Yardım edebilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkur ediyorum yardımlarınızı bekliyorum. Yaşım 16 Boy 1.81 Kilo 66 __________________