Evet arkadaşlar direk konuya gireceğim 21 Haziran 2012'de kilo vermek uzere fitness başlamıştım ve amacımada ulaştım gibi 81 Kiloadan 63 kiloya duştum son uc haftadırda body ile uğraştım. Fakat sıkıldım. Zaten bu sporu surekli olarak yapmayacağımı bilerek başladım işe sadece zayıflamak icin fakat zayıflarkende guc kaybettim ve iyice gucsuzleştim kollar felan ip ince oldu fakat gobek, goğus, bacaklarda yağ oldukca fazla. Ben body'e devam etsem en fazla bir ay daha gidebilirim ondan sonrada Allah izin verirse yuzme kursuna daha sonrada yuzmeye yazılmak istiyorum fakat benim bugun spor salonu gunum doldu 70 TL vericem fakat 1 ay icin değer mi ? Yani bir ay gidicem sadece sonra bırakıcam. Bir ayda ne gibi bir değişiklik olur? NOT : Body'e gecmekteki amacım kas yapmak değildi sadece guclenmekti kas yapmak istemiyorum guc acısından. NOT 2 : Asla eski hareketsiz hayatıma donmem evde gunluk en az 600 İp atlayacağım yanında 100 mekik (yarım), 10 - 15 şınav vb. yapacağım siz nedersiniz? Yarına kadar cevap almam gerekli cunku yarın parayı ya vericem bir aylık yada vermiyeceğim. __________________