Merhabalar, Arkadaşlar bugun size kendi yaptığım bir programı sunacağım benim kilom 72'di. 6 Gunde 70'e duştum. Bu programla hem vucut calışabilir hemde zayıflayabilirsiniz. Umarım kii işinizi gorur, yakın zamandada resimle konuyu gorselleştireceğim. Oncelikle oğunleri ve vucut calışma saatlerini ayarlamalıyız. Benim genel saat ayarlarım şunlardır; Sabah Kahvaltısı: 10:30 İlk Vucut Calışma: 12:30 (Bu 2 saatlik surecte mide rahatlasın diye.) Oğle yemeği: 14:50 15:30: Bu saatte sebze, meyve yemenizi tavsiye ederim. İkinci Vucut Calışma: 17:00 Akşam yemeği: 19:30 Ucuncu Vucut calışma: 21:00 Kurallar; 1- Eğer sigara kullanıyorsanız, sigarayı ya bırakın, bırakamam diyosanız 21.30'dan sonra icin yoksa gun icinde icerseniz vucut calışırken tıkanırsınız. 2- Ekmek , gunde 5 İNCE dilim. Şimdi ne zaman ne yiceğiz sorusuna gelelim, Sabah kahvaltısı; 1 Kibrit kutusu peynir 1 - 2 İnce dilim ekmek (Şahsen 1 dilim yiyorum ben.) Salata Şekersiz Cay Oğle yemeği; Aslında bu oğunde istediğinizi yiyebilirsiniz lakin yine ben form'umdan cıkmıyorum ve az yiyorum. benim tavsiyem, Biraz Peynir, Sirkeli salata (Kıvırcık vs.) 3 Dilim ekmek Şekersiz Cay - Kahve Akşam yemeği; En az yemek yemeniz gereken kısım, cunku cok yerseniz vucut calışarak bir anda yakamazsınız yediklerinizi ve yatıcağınız icin vucut hareketsiz kalıcak ve muhtemelen kilo alıcaksınız. Salata, 1 - 2 dilim ekmek Su *Gun icinde bolca su tuketin. Vucut calışmaya gelirsek; 1- 20 Kere Mekik Cekin 2- 10 Kere Şınav Cekin 3- Evde tutunabileceğiniz, boru vs. alan varsa 5 kere Barfix. 4- Dumball'ınız varsa, dumball'ları duz bir şekilde sağa sola kaldırarak (Dumduz olucak kolunuz) kanat kası geliştirebilirsiniz. 5- Basen kası ( TIKLA ) 10 Kere *Hergun 2'şer arttırabilirsiniz. Evet arkadaşlar, benden bu kadar. Umarım kii işinize yarar. Herkese kolay gelsin, iyi forumlar.