Oncelikle Herkeze Merhaba Yaş 19 Boy 1.77 66 Kg um soruma geceyim arkadaşlar vucut geliştirmeyi duşunuyorum evde kendi imkanlarımla bunu yapabilirmiyim protein tozu ve suplement kullanmadan aşırı bir şey istemiyorum gorsellikte Hakan Demiray ın videolarındaki hareketlerle 2 gundur calışıyorum 30 dk fix karın kası hareketleri yapıyorum 20dk 2 şer kg lık dambıllarla kol kası icin calıyorum 15 -20 dk arasıda gogus kaslarını calıştıroyorum beslenme konusunda protein ve karbonhidrat agırlıklı beslenmeye cok ozen gosteriyorum.1 veya 2 ay gibi bi surede hergun yukardaki saydıgım calışma planını duzenli olarak uygularsam ve protein agırlıklıklı beslenirsem http://i40.tinypic.com/ivvnzd.jpg Boyle bir vucut cıkarmı ortaya ve son olarak gogus kılları kas oluşumuna engelmidir aşırı kıllı degilim gobek cevresinde biraz var kılların bi zararı olurmu aldırmalımıyım Not:Lutfen Konu Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlarım Yorum Yaparsa Sevinirim Hem Ben Bilgilenirim Hemde Benimle Aynı Durumla Olan Diğer Arkadaşlar __________________