Merhabalar; Beden Eğitimi Spor Yuksek Okulu Ozel Yetenek Sınavlarına hazırlanıyorum.Aynı zamanda vucut geliştirme yapmaktayım. Cok yoğun antrenman doneminde olduğumdan dolayı oğle oğunlerinde yani fitness antrenmanı oncesi ve sonrasında beslenmemde istediğim olcude beslenemiyorum. Buna cağre olarak bir protein bar yapmayı duşunuyorum.Aşağıda koyacağım resimde besin değeleri bulunmaktadır. Gunde 3 antrenman yapmaktayım.Sabah orman veya sahilde surat antrenmanı, 1500 metre koşu ve %75 eğimli bir rampada guc antrenmanı yapmaktayım. Sabah antrenmanından sonra eve gelip cantamı hazırlayıp hem fitness hem de akşam salonda olan parkur antrenmanına gidiyorum.Bu sırada cok fazla oğun tuketemiyorum.Yanımda bu protein barlardan bulundurarak fitness antrenmanı oncesi ve sonrası tuketmeyi duşunuyorum. Fakat aklıma takılan bir nokta var Tabloda sut ve bal eklenmediği icin burada yazacağım değer biraz daha fazla olacak ama burada yazan doğrudur. Bir parcasında 650 kalori, 30gr protein, 40gr yağ ve 60gr karbonhidrat bulunacaktır. Bu protein bar vucudumu yağlandırır mı ? __________________