Başlıkta belirttiğim gibi arkadaşlar . Dun tartıldım tam 67 kiloyum . 1,75 boyum var . Belki yardımcı olur diye vucut olculerimi aldım . Kol ( 31 cm ) : Arkadaşlar bu olcu pazumu sıktığım zaman ortaya cıkıyor . Ancak şoyle bir şikayetim var . Pazuyu sıktığım zaman bicepsin alt kısmında 3-4 parmak kadar boşluk kalıyor ve kotu bir goruntu cıkıyor ortaya . Bunun icin ne yapmam gerekli ? Elimde 2 adet dumbell var , Z bar almayı duşunuyorum etkisi guzel olacaksa . Omuz ( 110 cm ) : Arkadaşlarım dışarıdan gorunuşte omuzlarımın dar olduğunu soyluyorlar . Eğer gercekten oyleyse onları genişletmem icin ne yapmam gerekiyor . Bel ( 80 cm ) : Belden icin bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum Goğus ( 94 cm ) : Goğus acısından memnunum ancak ust goğus calışmam gerektiğini soyleyen arkadaşlarım var . Bu da bi ss , daha rahat yorum yapabilirsiniz umarım . https://www.facebook.com/photo.php?f...e=3&permPage=1 Yardım ederseniz cok sevinirim . Tekrar soyluyorum elimde sadece 2 cift dumbell var . Cok işini gorur derseniz Z ve ya Duz bar alabilirim . __________________