Merhaba ben 15 yaşında lise 1 e gidiyorum boyum 168 kilom 75 ben zayıflamak istiyorum spor salonunda şu hareketleri yapıyorum ilk olarak bisiklete biniyorum 200 kere falan pedal ceviriyorum buda 5 dakika suruyor ardından twist yapıyorum onuda 200 kere yapıyorum bel cevirme olarak sonra 15 dakika koşu bandında hızlı tempo yuruyorum sonra mekik cekiyorum 15x4 olarak sonra tekrar bisiklete biniyorum 100 kere yapıyorum bunda sonra tekrar twist yapıyorum 100 kere sonra mekiğe geciyorum yarım 100 tane cekiyorum tekte sonra bir tane lastik var ona ayaklarımla basıyorum ve kollarımı yana doğru acıyorum sonra kelebek hareketi el hareketleri yapıyorum sonra kendimi ellerimle kaldırıyorum ve ayaklarımı 90 derece şeklinde acıp kapatıyorum 15 kere dumbellerle 3 kiloluk 50 kere yana esniyorum sonra en son olarakta 50 duz mekik sonra ayak hareketleri yapıyorum ayakları indirip kaldırıyorum sonra tekrar olarak duz yatıyorum kafamı indirip kaldırıyorum yanı mekik gibi ama bedenimi kaldırmıyorum kafamı kaldırıp cok az egiyorum bu arada hic ama hic ağırlık calısmıyorum bunların bana yararı olur mu ne kadar surede verim alabilirim yanlışlarım var mı boy uzamamı engelleyecek hareket var mı boyum uzar mı şunları şunları yaparsan daha iyi olur deidkleriniz varsa lutfen yazınız şimdiden teşekkurler __________________