Sol kolumun dirseğinin hemen 5 santim altında, kolum ile elim arasında biri uc santim, diğeri bir santim olan iki derin kesik olmuştu vakti zamanında (20 ay once). Uzerinden 1,5 yıldan fazla gecti anlayacağınız. Kolum tamamen iyileşti. Hicbir sorunum yok. Sinir ya da damar kesilmedi. Sadece kolumun belirttiğim kısmı kesildi ve iyileşti. Şimdi bu kolumdaki kasları ağırlık calışarak, body building yardımıyla calışırsam normal bir kol gibi aynı şekilde kas artışı sağlanır mı? Herhangi bir sorun olur mu? Bu konuda bilgilendirir misiniz beni? Yardımlarınız icin teşekkurler. Kesilen yer flexor yazan kısım: http://www.eurostargym.com/anatomi/onkol/1.gif Alıntı:
kas a etki eden birşey yok ortada neden kas gelişmesinki
Ama kesilen yer eskisinin aynısı gibi olamaz ki hicbir zaman. Mutlaka bir yerden, bir şeyleri eksiktir cok cok az da olsa. Heralde boyle yani, ben boyle biliyorum (doğru mu yanlış mı emin değilim). Nasıl etkisi yok onu anlamadım? Resimin ust tarafında kalan kolda flexor.. diye devam eden yazıdan iki ok cıkmış, onun altındaki okun gosterdiği kas kesildi. O kasın ya da tum kol kaslarının gelişmesinde bir sorun olur mu ya da gelişir mi diye soruyorum. __________________