Vucut geliştirmeye başlıyorum yardımlara ihtiyacım var.
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Vucut geliştirmeye başlıyorum yardımlara ihtiyacım var.
-
07-10-2019, 10:14:53Oncelikle şunu solemeliyim bu konu hakkında bilgim '' 0 '' . Yaş 21 boy 1.81. İş veya okul yok tum gun dışarıdayım. Bari vaktimin bir miktarını bir salona harcıyım guzel bir şeyler cıksın ortaya sure sorun değil devamlı gitmeyi duşunuyorum ayrılmayacam yalnız bir kac sorum var. Şimdi ben her hangi bir body salonuna gittiğimde ve kayıt yaptırdığımda hoca bana bir program vericek mi ? Yoksa ben herşeyi kendim mi halledicem ? Ne bileyim beslenme haraketler vs vs. İnternetten takip ettiğim kadarıyla yanılmıyorsam hocalar karışmıyor ? Herkes program belirleyip kafasına gore gidiyor salona. Birde gobekli veya kilolu birisi değilim zayıfım hatta. ( Zayıf dediğime bakmayın boyuma gore kilom iyide kollar felan zayıf geliyor bana. ) Zayıf birisinin vucudu toparlaması daha mı kolaydır dahamı zordur ? Ben baklava vs vs'den ziyade biraz genişlemek istiyorum kilo almak yani kollar vs vs ne kadar surecte ne kadar başarı yakalarım. Son olarakta İstanbul, İncirlide salon tavsiyelerinizi alabilirim bilginiz varsa tabi. __________________