APR.Sys ( Mavi Ekran Sorunu ) COZUMU...
Knight Online0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- APR.Sys ( Mavi Ekran Sorunu ) COZUMU...
-
07-10-2019, 10:13:24Evt arkadşlar coğumuzun pc sinde olduğu gibi KO start bastıımızda yada charactere tam girerken APR.sys adlı dosyadan kaynaklandığı soylenen mavi ekran sorunu ortaya cıkıyor.Benimde bu sorunum vardı nette baya araştırdım bir cok cozum buldum ama hic biri işe yaramadı.Ama en son bulduğum cozum bende işe yaradı gibi.Yaradı gibiden kastım eskidn oyuna hic girmiyordum ama artık 5 denemede 4 kez oyuna girebiliyorum.Umarım sizdede işe yarıyacaktır. Gelelim cozume : İlk once bilgisayara reset atın ve bilgisayar windows yuklenme ekranı gelmeden f10'a basın (Bu her bilgisayar icin değişebilir, Kısacası BIOS ayarlarına girmek icin hangi tuşa basılıyorsa bilgisayarınızda o tuşa basın. Ve BIOS ayarlarına girdiğinizde BOOT ayarları bolumune gelin.Boot ayarları bolumunde : Boot Options sekmesi : İnternal Network Adapter Boot--- Boot Mode-- PXE yapın(eğer enable dısable varsa enable yapın) Multi boot-- enable yapın Express Boot Popup Delay (Sec) -- 0 yapın Değişiklikleri kaydediğ bilgisayarınızı yeniden başlatın. Bir kac bilgisayarda test ettirdim arkadaşlardada aynı sorun vardı onlarda işe yaradı.Unutmadan şunuda belirtiyim her bilgisayarın BİOS bolumu farklı olabilir yani yazdıklarım şeylerin bazıları olmayabilir.Olanları yapın yeterli olucaktır. __________________