Arkadaşlar Son Zamanlar'da Knight Online'de Start Sorunları Yaşanıyor Ne Yapıp Edip Araştırdım ve Sizlere Cozumunu Buldum. Amacım Yardım ve server acıldı kapandı muhabbetleri bolumunde sayfaları okumadan cozumleri denemeden soru soralnalr coğalıyor bir sure herkes okur ve faydalanırsa bu floodları engellemiş oluruz moderatorlerden gerekenin yapılmasını rica ediyorum teşekkurler. STATİK VEYA DİNAMİK İP KULLANANLAR OKUSUN. Start Sorunu olan arkadaşlar Sabit İp ile oyuna suanda Bağlanılamıyor Adsl İle Bağlanıyorsanız Nete Modeme Reset Atın Sorun Cozulecektir Ancak Kablo net İle Bağlanıyorsanız İp adresiniz Sabittir Değiştirmek icin 1)başlat/calıştır/cmd/ENTER 2)acılan pencereye ipconfig/release yazıp ENTER'a basın.. boylece ip'niz sıfırlanmış oldu. 3)daha sonra modemin fişini cekip onbeş-yirmi saniye bekledikten sonra tekrar takın 4)Aynı Dos ekranına ipconfig/renew yazarak ENTER'a basın. 5)Yeni Ip numarasını aldınız. NOT : Bu her zaman gercekleşmiyor bazen aynı IP numarsını da alabiliyor modemin fişini cektikten sonraki takma suresi 5-6 dakika uzalılırsa ip numarası kesin değişiyor Bu Şekilde uyguladıktan sonra oyuna Girebilirsiniz . arkadaşlar bn bunu denedim oldu __________________