Merhaba arkadaşlar ben evime Hattrick MK 800 Eliptik Bisiklet Aldım. Yağlarımı hızlı yakmak istiyorum hızlı derken gunde 2 saat bisiklet sureceğim yani bu bisikleti sureceğim ve oturmadan ayakta 5 dakikada ortalama 100-120 kalori yaktım . Hızım genelde 20-30 arası . Hem gunde duzenli olarak 2 saat bisiklet + diyet + karın kaslarım icin spor (30-45 dakika suruyor 100 mekik vs 3 set filan). Sizce iyi kalori yakarmıyım ve değişimi kac hafta icinde farkedebilirim ? Ve sizce karın kaslarım olan sporu ve 1 saat ayakta koşacağım bisikleti hangi saatlar arasında yapayım ? Sabah 8:30 da kalkıyorum 1 dilim ekmek ve 1-2 dilimde peynir ve 1 bardak sut iciyorum . 12:30 Da oğle arasında bir bardak cay 1-2 dilim ekmek ve 2-3 dilim peynir yiyorum . Akşamda saat 17:00-18:00 gibide hamur işi olmayan birşeyler yiyorum . (Cok yemiyorum az ve orta yiyorum) . (Abur cubur - hamur işleri vs. yuksek kalorili ve cok yağlı yiyecekler asla yemiyorum.) Buna gore hangi saatlerde yapayım bisikleti ve karın kaslarım icin sporumu ? Ve saat 23:00 gibide yatıyorum . Son sorumda en sağlıklı yani en iyi vucut yağ olcumunu nerede yaptırabiliriz ? Sorularım şimdilik bu kadar yardım eden herkese teşekkur ederim . Ayrıca 99 doğumluyum boyum 1.70 kilomda 58-60. __________________