Arkadaşlar 6 ay gibi kısa bir sure bb yaptım, sonra maddi sıkıntıdan bıraktım. en az 2,5 cm kaybettim heryerden ortalama cunku en az 5 ay ara verdim. 13 Yaşımdan beri futbol oynuyorum futbolla devam ettim. P90 Xtreme calıştım 3 hafta kadar sarmadı beni hep kardiyo zaten ecto biriyim zayıfım, bildiğin aclık kası cıkıyor ortaya gelişmiyor. Fazla iyi beslenemiyorum tek yaşıyorum oğrenciyim. her gun 8 bıldırcın yumurtası yada 6 normal yumurta yiyorum, idmandan bir saat falan once kuru yemiş, poğaca falan atıştırıyorum idmandan sonra en az yarım kilo tavuk yiyorum. diğer oğunlerde normal ya lokanta yemekleri yada kendim birşeyler hazırlarım gunde zaten 1 litre sut iciyorum tavsiyeniz nedir yemek konusunda. İlk idmanıma biraz fazla yuklendim bench presse falan girdim ağırlıkla bana bi zararı olmuş mudur. Sonraki antrenmanıma ağırlıkla girsem olur mu ? olculerim tekrar alınacak yeni program yazacak hocam ama ağırlık hakkında şuphem var kaldırabilirm ama kas yıkımndan korkuyorum. ve haftanın 3 gunu her idman sonu 10+10+10 squat yapıyorum yarar lımı zararlı mı ? Protein tozu kullanmak benim icin bir olum, bir ay sonra almayı planlıyorum, protein tozu mu almalı yoksa amino asit kullanmam bana yeter mi ? sanırım daha kolay olur benim icin amino asit. bilgim yok. BANA BİR TAVSİYENİZ VAR MI ? __________________