Arkadaşlar surekli bu konular var ama ben hic bir cevap bulamadım kendine guven felan demeyin lutfen. 15 Yaşındayım 166 Boy 65 Kiloyum. 1 Sene oncesine kadar obezdim hatta hastanede obezite diye hastalıktan rapor dahi verdiler fakat fitness yapıyorum 20 kadar kilo verdim zayıfladım fakat cok gucsuzum. Ve ortamda surekli eziliyorum dersem yeridir ama ezilmekten pek te sorun cekmiyorDUM ki bu seneye kadar. Kavga etmeyi hic sevmem gercekten cok vicdanlı biriyim biri bana vurunca karşılık veririm, hadi bir daha vurdu bir şey yapmam sonra vururum derim sonrada vuramam maalesef gercekten acırım ama onlarda oyle bir şey yok maalesef Benim sorunum cok gucsuz ve dayanıksızım. 20 Kadar kilo verdim ama hala gobeğim var. Hic şınav cekemezken şimdi 10 tane, barfiks 3 tane cekiyorum. O kadar dayanıksızımki şakasına vurasanız yıkılırım şuan spor salonuna gidiyorum amacım 4 kilo daha vermek (2 Aya veririm ihtimalen) kilo verirkende bi kac ağırlık hareketli yapıyorum ama gercekten cok dayanıksızım ve gucsuzum, yumruklarım cok zayıf vursam acımıyor, adamlar bana vursa yıkılıyorum ne yapmam gerek NOT : Ozguvenim 0 olduğu icin dovuş sporlarına gitmemi onermeyin lutfen. NOT II : En azından seneye kadar bir sonraki sınıfa kadar dayanıklı ve guclu olmak istiyorum ne yapabilirim ? Bu arada surekli kafama vursalar vb. yapsalarda ortamlarda (erkek) aranan biriiym yani muhabbetim iyidir.Hic tanımadığım bir erkek yaşıtım ile cok rahat konuşabilirim hic cekinmeden buyuk bir guvenle ama yukarıda yazdıklarım icin o gecerli değil __________________