Fitnesscilere Tavsiyeler 1.
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Fitnesscilere Tavsiyeler 1.
-
07-10-2019, 10:01:53Oncelikle hedefinizi belirleyin bu sporu ne amacla yapmak istiyorsunuz daha buyuk kaslar mı ? fit bir vucut mu ? Bildiğiniz gibi once amac onemli bir cok insan resimdeki gibi kaslara sahip olmak icin başlar bir sure sonra yarısı bile olsa bana yeter diye devam eder fakat bu surecte bircoğu sporu ceşitli sebeplerle bırakır. Benim size onerebileceğim yegane tavsiye sabır ve azimdir . Bu 2 si bir sporcuda yoksa başarısız olmaya mahkumdur. Her gun sağlıklı beslenebilmek , yerinizden kalkıp salona gitmek , en kotusu o ağırlıkları kaldırmak her babayiğidin harcı değildir.Bunları başarabilen en onemli kısımlardan birisini atlatmış demektir. Benim bile iş hayatım olmasına rağmen , sınavlarımın olmasına rağmen , her akşam bir şeyler yedikten sonra uşenmeden onca yol spora gidebiliyorsam bunu sizde yapabilirsiniz demektir. Başta soylediğim yeni başlayanlar icin sıkıcı , uzun ve zahmetli bir surec bekliyor bu surec sonunda gideceğiniz yeri emin olun cok sevecekseniz ve bir daha asla donmek istemeyeceksiniz henuz sağlığınız ve vaktiniz varken değerlendirmenizi isterim. __________________