Arkadaslar programıma bir bakarmısınız
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Arkadaslar programıma bir bakarmısınız
-
07-10-2019, 09:59:40Selamlar arkadaşlar Oncelikle ben 1.87 boyunda 85 kilo agirligindayim.Yaşım 29 Şahsen sportif bir insan değildim cok da gucsuzdum yada kendimi oyle hissediyordum. Hic sınav cekemiyordum. Spor yapmak icin maddi imkanim ve vaktimde pek yoktu. Neyse uzatmiyim iki dumbell aldım kendime bir program hazırladım yavaş yavaş once tekrar sayılarını sonra ağırlıkları arttırdım mumkun olduğunca maksimum tekrar uzerine calıştım beslenmeme ve dinlenme surelerine de dikkat ettim cok şukur su an durumum fena değil vucudumda kaslar belirginleşti ve 5 sınav cekebiliyorum artik Fazla uzattim ben soruna geceyim Arkadaşlar programım aşağıdaki gibi 1.gun pazartesi - persembe Biceps Bilek Parmak ( el yayı ile ) Goğus Bel Karin 2.gun. Salı - cuma Arka kol Omuz Trapez Sirt Bacak ( arada koşu ve yuruyuşte yapıyorum ) Arkadaslar simdi internette 6 haftada 100 sınav programını gordum onuda yapmak istiyorum fakat nasıl calisiyim bilmiyorum sizce bu ağırlık calışmasını bırakıp sadece 6 haftada 100 sınav programını yapıp sonra ağırlik calismasina devammi etmeliyim. Sizce o zaman gelişen kaslara birşey olurmu ? Yoksa benim aklıma şoyle bir program geliyor 6 haftada 100 sınav programı haftada 3 gun olarak yazılmış pazartesi carşamba cuma calışma diğer gunler dinlenme Ben şoyle duşundum Pazartesi Sınav antrenmanı + 1. Gun antrenmanı Salı dinlenme Carşamba Sınav antrenmanı + 2. Gun antrenmanı Persembe dinlenme Cuma Sınav antrenmanı+ 1.gun antrenmanı+ 2. Gun antrenmanı Cumartesi pazar dinlenme Sizce boyle nasıl olur . yoksa cuma gunu 1. Gun veya 2. Gunden birini yapıp diğerini oteki cumami yapsam o zaman bir kas grubu haftada bir kez bir kas grubu haftada iki kez calışmış olacak Yoksa dediğim gibi ağırlık calışmasını komplemi kaldirmaliyim ( bu hic icimden gelmiyor ) Bu arada sınav programina başladıktan bir muddet sonra 6 haftada 20 barfiks programına da basliycam Bu konuda fikirlerinizi paylasirsaniz ustalarım beni bilgilendirirse cok mutlu olurum Vaktini ayıran herkese teşekkurler hayirli gunler dilerim __________________