Dumbell cesitleri ile ilgili yardim
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Dumbell cesitleri ile ilgili yardim
-
07-10-2019, 09:58:16Oncelikle merhaba arkadaslar, lafi uzatmadan konuya giriyorum; Bir cift dumbell alacagim, internette bir siteden aradim taradim uygun bir dumbell buldum. Vinyl plakali bir dumbell. Toplam plakalarin agirligi 21kg, 2 bari var vs vs siparis edecektim ama havale vs durumlardan usendigim icin erteledim bir suredir. Bugun bu urunu eminonunde tesadufen buldum, bir bakmaya karar verdim. 2.5kg lik plakalar o kadar buyuk ki.. adama dedim bu ne abi ben spor salonunda dokum agirliklarla calisirken bu buyuklukteki agirlik en az 20 kilo geliyordu. Adam bana dokum plakalari da gosterdi, pek bir farki yoktu aslinda.. simdi bu konuyla ilgili sizden istedigim yardim; Anlattigim gibi agir ama kucuk hacimli plakalari nereden bulabilirim,, eger kullanan bir arkadas var ise bana marka konusunda yardimci olabilir mi? Dokum, krom, vinyl farketmez. Bu arada son olarak, fitness salonunda calistigim 2.5 kiloluk dokum plaka ortalama 6 7 cm capındaydı. Aradigim urun de buna yakin boyutlarda.. __________________