Arkadaşlar Merhabalar, Ben 13 yaşında 89 kiloda ve 1.80 boyunda birisiyim. Dıştan bakılınca kilolu gozukmuyorum , boy olduğu icin.Ama aslında hafiften gobek felan var. Bundan 2 ay once 4 kiloluk dambıl almıştım. Şınav cekemiyodum, artık cekebiliyorum. Fakat birisi evde kas yapılmaz diyince butun umudum kesildi acıkcası.Ama şu an daha fazla hırslıyım.Kendime Beslenme Programı yaptım ; Sabah Kahvaltısı (08.00 – 09.00 arası)  2 Yumurta  Tuzsuz ve yağsız beyaz peynir ya da tuzsuz lor peyniri  2 – 3 Dilim esmer ekmek  1 Kucuk domates  Buyuk bardak sut  1 Yemek kaşığı dolusu fıstık ezmesi ya da bal Ara Oğun (10.30 civarı)  2 Adet meyve (Elma, portakal ya da muz) Oğle Yemeği (12.00 – 13.00 arası)  Bir porsiyon ızgara et ya da tavuk (doner olmamalı, tavuğun derisi yenmemeli)  Salata (cok az zeytinyağlı, bol limonlu) ya da haşlanmış yeşil sebze (brokoli, bruksel lahanası vb)  Kepekli makarna, bulgur pilavı ve pirinc pilavı (yağsız ve donuşumlu olarak) Ara Oğun (14.30 – 15.30 civarı)  10 – 12 adet ciğ badem ve fındık Ara Oğun (16.30)  Bir bardak sut ve 3 – 4 adet kepekli kurabiye ya da ufak bir kase musli  Antrenmandan hemen sonra taze sıkılmış meyve suyu (Nar, Greyfurt, Kivi vb) Akşam Yemeği (20.00 – 20.30 arası)  Bir porsiyon ızgara et, tavuk goğsu ya da balık  Bir porsiyon baklagillerden ozellikle mercimek, kuru fasulye, nohut, soya fasulyesi ya da bakla ezmesi (cok az yağlı ve donuşumlu olarak) veya  Yağsız ton balığı ve kepekli makarna, ciğ maydanoz ile Ara Oğun (yatmadan 1 saat once)  Kucuk boy yağsız yoğurt, 3 – 4 adet ceviz, 2 – 3 adet kuru kayısı ya da 8 – 10 adet siyah kuru uzum Dambıl+Mekik+Şınav+Barfix+Koşu 'yla Kas olur mu ? Merak ediyorum. Eğer olursa her gun yapmamın bir zararı olur mu ? Kac gun sonra belirgin olur ?Gunde kac saat yapmalıyım? __________________