Kas yapmak istiyorum.
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Kas yapmak istiyorum.
-
07-10-2019, 09:57:47Arkadaşlar Merhabalar, Ben 13 yaşında 89 kiloda ve 1.80 boyunda birisiyim. Dıştan bakılınca kilolu gozukmuyorum , boy olduğu icin.Ama aslında hafiften gobek felan var. Bundan 2 ay once 4 kiloluk dambıl almıştım. Şınav cekemiyodum, artık cekebiliyorum. Fakat birisi evde kas yapılmaz diyince butun umudum kesildi acıkcası.Ama şu an daha fazla hırslıyım.Kendime Beslenme Programı yaptım ; Sabah Kahvaltısı (08.00 – 09.00 arası) 2 Yumurta Tuzsuz ve yağsız beyaz peynir ya da tuzsuz lor peyniri 2 – 3 Dilim esmer ekmek 1 Kucuk domates Buyuk bardak sut 1 Yemek kaşığı dolusu fıstık ezmesi ya da bal Ara Oğun (10.30 civarı) 2 Adet meyve (Elma, portakal ya da muz) Oğle Yemeği (12.00 – 13.00 arası) Bir porsiyon ızgara et ya da tavuk (doner olmamalı, tavuğun derisi yenmemeli) Salata (cok az zeytinyağlı, bol limonlu) ya da haşlanmış yeşil sebze (brokoli, bruksel lahanası vb) Kepekli makarna, bulgur pilavı ve pirinc pilavı (yağsız ve donuşumlu olarak) Ara Oğun (14.30 – 15.30 civarı) 10 – 12 adet ciğ badem ve fındık Ara Oğun (16.30) Bir bardak sut ve 3 – 4 adet kepekli kurabiye ya da ufak bir kase musli Antrenmandan hemen sonra taze sıkılmış meyve suyu (Nar, Greyfurt, Kivi vb) Akşam Yemeği (20.00 – 20.30 arası) Bir porsiyon ızgara et, tavuk goğsu ya da balık Bir porsiyon baklagillerden ozellikle mercimek, kuru fasulye, nohut, soya fasulyesi ya da bakla ezmesi (cok az yağlı ve donuşumlu olarak) veya Yağsız ton balığı ve kepekli makarna, ciğ maydanoz ile Ara Oğun (yatmadan 1 saat once) Kucuk boy yağsız yoğurt, 3 – 4 adet ceviz, 2 – 3 adet kuru kayısı ya da 8 – 10 adet siyah kuru uzum Dambıl+Mekik+Şınav+Barfix+Koşu 'yla Kas olur mu ? Merak ediyorum. Eğer olursa her gun yapmamın bir zararı olur mu ? Kac gun sonra belirgin olur ?Gunde kac saat yapmalıyım? __________________