Yağı Eritip Ardından Kas Yapmak
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Yağı Eritip Ardından Kas Yapmak
-
07-10-2019, 09:55:25Oncelikle forumdaki herkese merhabalar ve iyi akşamlar (akşam yazıyorum) benim derdim farklı diyemem coğu insan ile aynı yağı eritmek istiyorum ve ardından da kas yapmak istiyorum ve istediğim şey de bunu 3 ay icinde yapmam yani haziran olduğunda tamamen farklı bir insan olmak istiyorum. Oncelikle sorunlarımdan bahsedeyim benim kilom farklı biraz yağ cok fazla var ornek olarak bacaklarım cok fazla kalın hele bileğim ve kalcam cok gereksiz buyuk ardından gobeğim ve gobeğimin cevresi cok geniş yani resmen bildiğiniz buyuk bir simit gibi ama onun ustu ucgen yani cok tuhaf bir şekilde vucudum var benim istediğim gobeğim ve gobeğimin cevresini bacaklarımı kaslandırmak ve kalcamı duzeltmek istiyorum. Kollarım ince nedense baya bir suratımda hic toplu değil. Fiziksel ozelliklerim ise 15 yaşındayım boyum 1.91 kilom 95 olması lazım 96 da olabilir. Arkadaşlar veya uzmanlar sizden yardım bekliyorum bana yardım ederseniz cok minnettar kalırım 3 ay zamanım var bu zaman icinde yapmam gerekiyor hem kendime hem de cok değer verdim bir kişiye soz verdim yardım eder iseniz cok sevnirim tekrardan. __________________