Beslenme duzenim hakkında fikirleriniz?
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Beslenme duzenim hakkında fikirleriniz?
-
07-10-2019, 09:53:42Merhaba forumtr vucut geliştirme bolumunun sportif sakinleri yaklaşık 2 aydır vucut geliştirme sporuyla ilgileniyorum bende sizler gibi beslenmenin bu spor ve diğer sporlar icin hatta yaşamımız icin cok onemli olduğunu duşunuyorum ^_^ size kısaca beslenme duzenimi yazıcam bu duzeni fazla bir araştırma yaparak oluşturmadım bilginizi fikirlerinizi yazarsanız sevinirim 77kg 180cm yağ oranı sadece alt karın bolgemde mevcut sarkıntı ve benzeri bir durum mevcut değil ancak tutunca ele geliyor hehehe Gunde 500gr haşlanmış yağ ve tuzsuz tavuk goğsu 4 yumurta 200-400gr arası makarna gene yağ ve tuz oranı yok yanlarında ise mevcut ise yoğurt ya da mumkunse 1 yemek kaşığı yağ bol limonlu ceşitli sebzelerin bulunduğu salata tuketiyorum kahvaltı oğunumu domates salatalık peynir ile geciriyordum onceden ya da 2 ceviz 3 badem 1 kayısı ya da kuru uzum ile birlikte ancak son 1 haftadır sabah kahvaltımı 7 tahıllı 2 dilim ekmek uzerine fıstık ezmesi ve beyaz kalıp peynir ile geciştiriyorum ara oğun olarak bulursam meyve bulamazsam bir şey yemiyorum kahvaltım değişken olabiliyor ya da yiyemiyor olabiliyorum ancak gunde 500gr tavuk goğsu 200-400gr makarna ve 4 yumurtayı kesinlikle tuketiyorum. iyi forumlar teşekkurler __________________