Ağırlık calışarak yağ yakımı ?
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Ağırlık calışarak yağ yakımı ?
-
07-10-2019, 09:53:09Arkadaşlar merhaba,duzensiz olarak spor yapıp bırakan biriydim tekrardan başladım 1 ay oldu.Harika bir sonucla devam ediyorum uykum ve beslenmem cok yolunda gidiyor.İstediğim kiloya inmeme cok az kaldı fakat artık ağırlık idmanlarına tam anlamıyla gecmek istiyorum şu an haftada 5 kere idman yapıyorum ( 3 gun fitness,2 gun kardiyo) şeklinde.Ust tarafımdaki gelişmelerden memnun olduğum icin artık komple ağırlık idmanlarına gecmek istiyorum yeni bir programla fakat yağların buyuk bolumu gobek bolgesinde sanırım ne kadar kilo versemde ordaki deri hala elime geliyor ve rahatsız ediyor.Elimde ON whey protein ve bcaa var diyette olduğumdan kullanmıyorum ve haftaya artık ağırlık idmanlarıyla kullanmak istiyorum,ağırlık idmanlarına gecip bu soylediğim suplementleri alsam yağ yakımına devam edermiyim yani kas kutlesi aldıkca o bolge duzleşmeye yaklaşırmı bunu merak etmiştim. Biraz uzun bir konu oldu ama okuyup cevap veren arkadaşlara şimdiden cok teşekkur ederim. __________________