17 Yaşındayım. Haftanın 4 gunu, Bench Press, Omuz Press, Squat, Mekik, Kol,Bilek,Arka Kol hareketlerini yapmaya başladım. Ve evde barfiks aleti var. Sabah kalkınca ( Haftanın belirli gunleri ) barfiks cekeceğim. Ve alt karın hareketini yapacağım. Havalar ısınınca ( Muhtemelen Nisan ayında ) Her sabah 30 dakika bi koşu yapacağım. Şimdilik gunde 1 saat yuruyuş yapıyorum. Hazirana kadar devam edeceğim boyle. Daha onceden de deneyimli olduğum icin 30-40 kiloyu rahat kaldırıyorum. Bu ilerde daha da artacak biliyorum. Şimdi bu hareketler hemen hemen butun kas gruplarını calıştırıyor. Ama eksik olan bir konu var. Boyum 1.75 kilom 80 e dayandı. Cok kilo aldım baya baya hemde. Eylul ayında 70 i gosteren tartı şimdi 80 i gosteriyor. Abur cubur cok tuketiyorum. Hele şekerli maddeler olmazsa olmazım. Ama Pazartesiden itibaren butun beslenme programıma res atmak istiyorum. Şimdi ben Saat 6 da kalkıyorum. Okula gidiyorum. Saat 1 de okuldan cıkıyorum. 2 Gibi antremana başlıyorum. 4 de bitiyor. Daha sonra 7 ye kadar dersaneye gidiyorum. Saat 8 de geliyorum eve. Buna gore bana hem yağ yakmaya yonelik, hem kas geliştirmeye yonelik beslenme programı yapınız. Egsersizlerim tamam. Ama beslenme programım eksik. Şimdiden yardımınız icin teşekkurler. __________________