Guc ve dayanıklılık icin body ?
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Guc ve dayanıklılık icin body ?
-
07-10-2019, 09:50:30Arkadaşlar sizin bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Bu konuda cok araştırma yaptım ceşitli fikirler ortaya atılmış ama ben tam olarak aradığım cevabı hicbiryerde bulamadım. Benim kavga dovuşle işim olmaz. Olursada Allah ne verdiyse artık diyenlerdenim. Benim amacım vucudumun her bolgesinin guclu ve dayanıklı olması ayrıca kondusyon tabiki. Yani yuklu miktarda ağırlığı kaldırabilmek uzun mesafe taşıyabilmek seri şekilde merdiven cıkıp inebilmek uzun mesafe koşabilmek vs. Az birşeyde kaslı bir vucudumuz olsa fena olmaz tabiki ama abartılı bir vucut istemiyorum. Bu doğrultuda hangi sporu yapmalıyım sizce. Body istediğim guc dayanıklılık ve kondusyonu bana verirmi yoksa boks kickboks tarzı bir spormu yapmalıyım. Boks veya kickboks la daha seri olacağımı ve kondusyonumun daha sağlam olacağını tahmin edebiliyorum. Muhakkak boks gucte sağlayacaktır ama bir ağırlığı kaldırabilmek ve uzak mesafe taşıyabilmek hususunda body daha iyi iş gorur gibi geliyor bana .siz bu konuda ne duşunuyorsunuz ? Eğerki ağırlık kaldırmak taşımak konusunda body daha iyi olur derseniz kondusyon ve serilik konusunda taviz verebilirim. Zaten evimin hemen yanında 4-5 tane vg salonu varken boks icin 2 vesait yapmalıyım kickboks icin ise bi yarım saatlik yol yurumeliyim. Bir ağırlığı kaldırıp uzağa taşımak kolların guclu olması konusunda kol gucu ve dayanıklılık hususunda body bokstan daha iyidir derseniz yada body hemen hemen boksun kazandırdığını kazandırır derseniz body e gidicem siz bu konuda ne duşunuyorsunuz ? Lutfen goruşunuzu benimle paylaşın... __________________