Beslenme Programı
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Beslenme Programı
-
07-10-2019, 09:48:58Merhaba beyler yaş 18 boy 183 kilo 79-80 arası değişken fitness'a 1 aydır gidiyorum yaklasık ama beslenme programını ne derece iyi yapıyorum bilmiyorum ayrıca hoca haftada 3 gun gelmemi yani 1 gun ara ile gelmemi soyledi kasların dinlenmesi gerektiğini biliyorum ama pazarda acık olsaydı haftada 4 gun yapmam icimi rahatlatırdı en azından bu arada beslenme programım hakkındada yorumda bulunursanız sevınırım Sabah 3 Tane haşlanmış yumurta yiyorum salata domates falan yiyerek okula gidiyorum stajda yada okulda oğlen tenefusunde tek yiyebilceğim şey doner yada durum olucagından genelde tavuk durum alıyorum başka altarnetif yok cunku okuldan 6 civarında geliyorum.. 6,30-7 gibi yaklaşık 90-100 gram fındık,100 gram yulaf ezmesi [sadece sutle] tadı bana soylendiği kadar kotu gelmiyor nedense ve bitane elma yiyorum karbonhidrat almak amaclı.. spordan sonra ise makarna ve ton balıgı yiyorum genelde eğer evde tavuk gogsu varsa bunlardan tuketiyorum genelde makarna ustune ton balıgı karıştırıp yiyorum ve light sut bunun daha cabuk sindirilceğini ve vucuda etkisinin en cabuk olucagı sut olarak solendi bana en az 3-4 bardak goturuyorum antremandan sonra + yatarkende iciyorum bu beslenme programındaki yanlıslarımı yazarsanız ona gore davranmak isterim saygılar iyi forumlar.) __________________