Arkadaşlar başlıkta belirtildiği gibi 1.85 boyum var ve 53 kiloyum. Bu arada 24 yaşındayım, herhangi bir hastalığım yada kotu alışkanlığım yok, sadece gunde en fazla 4 dal sigara iciyorum. İştahımın cok acık olduğu soylenemez ama kotu de değil. Vucut geliştirmek istiyorum, daha onceden en fazla 2 ay surmek uzere deneyimlerim oldu fakat haliyle kilomla ilgili sorunlar nedeniyle devam edemedim. Kilo alabilmek icin ozel bir hastanede diyetisyene dahi gittim, kan tahlilleri yapıldı herhangi bir sağlık sorunum yok, tahlil sonucları doğrultusunda beslenme programı verdi, gunde 8-9 oğun yemek yedim, geceleri yatmadan once yoğun bakımda yatan hastalara verilen yuksek besinli sıvı besin takviyeleri de aldım (doktor tavsiyesi uzerine eczaneden), hic aksatmadan programa uydum, 1 ay sonunda 200 gram alabilmişim ancak, bunu oğrenince diyetisyenide bıraktım. Aranızda bu konuyla ilgili bana akıl verecek insanlar mutlaka vardır, ne yapmamı onerirsiniz ? Benim yerimde olsanız ne yaparsınız ? Kıymetli cevaplarınız icin şimdiden teşekkur ederim. __________________