hepimiz hayatımız boyunca bir suru zorluk yaşamışızdır. belki hic biriniz katil olmayı, intihar etmeyi veya birini boğazlamaya teşebbus etmediniz ama ben ettim.
belki bir psikoloğa yazmıyorum bu yazıları ama burda değerli buyukler ve yardımcı olabilecek insanlar var. ben yıllar once allaha soz verdim, namaza başlayacaktım, onun dediklerini, emirlerini yerine getirecektim. ibadetimden ayrılmayacaktım. allahta benim isteklerimi yerine getirecekti.

getirecekti derken yanlış anlaşılmasın. haşa allaha emir veremem, sadece bir istekle boyle bir dua etmiştim. allah bana 2 yıldır iyi gunler yaşattı, kotu zamanlarımda oldu ama cok azdı. allah hep bana yardım etti. ne istersem yaptı, fazla uzdurtmedi beni..

ama aradan 2 yıl gecti ama ben hala allaha soz verdiğim bir kul olamadım, allahın emirlerini yerine getiremedim ve getiremiyorum. bu yazıyı yazarken bile yazarken cok sinirliyim, aile ici cok sıkıntı yaşıyorum. babamı bıcaklıyordum inanmayabilirsiniz ama kendimi zor tuttum belimdeydi. vazgectim sonradan. ama ben kendimi tutamıyacağım bir dahaki evin icindeki kavgada kendimden korkuyorum, o anki sinirle neler yapabileceğimi bilemiyorum.

bunları neden yazdım? cunku herşey kotu gidiyor. annem olsun diye ben her gece dualar ettim, ailem olsun diye her gece dua ettim. olmediler ben teşebbuse kalktım, kafam allak bullak şuanda icki sigara icmezdim icmeye başladım.

yani allahıma verdiğim sozu tutmadım. ama bilirsiniz allah sabreder allahım 2 sene şans verdi diye duşunuyorum ben. galiba surem doldu, cok kotu gunler geciriyorum arkadaşlar. bu yazıyı bile nasıl ne ara yazdığımı hatırlamıyorum, psikolojim cok bozuk. icimde cok ufacık bir umut ile beraber bu sabah namaza başlayacağım. ve ezandan 1 saat once dua etmeye başlayacağım.

acaba allah beni tekrar kabul eder mi, kapılarını acarmı hic bir fikrim yok. ama bu durumda iken bile allahıma başvuruyorum ondan yardım istiyeceğim. son bir umut. hayatımın duzene girmesini istiyeceğim. hayattan nefret ediyorum, kaderimden.

bana yardımcı olun lutfen, bu kadar yazıyı okumanız bile benim icin buyuk bir onurdur. beni okuyup bana değer verdiniz. okuduğunuz icin teşekkurler. bu kadar guzel yazdığıma bakmayın gercekten cok kotuyum. lutfen yardımcı olun