Oncelikle dediğim gibi musabakalara cıkacam.Kickboxda tekme olması buyuk bir artı ancak maclar bildiğiniz tekmeyle it dalaşına benziyor.Rakipler bir turlu bir birine yaklaşamıyor.Guzel hareketleri filan var.Birde boksor kadar iyi yumruk atabilceğini sanmıyorum.Boksorlerin hayatlarıda cok hoşuma gidiyor antremanları vs. Neyse benim sorum musabaka olarak yapıcam.Turkiyede tanınan bir sporcu olmayı istiyorum bunu artistlik taslamak icin yapmıyacağım tabiki isterim ulkeme katkım dokunsun.Onceden cok korkardım burun kırığıydı goz morarığıydı filan hepsini yenmiş bulunmaktayım.Sizce profesyonel olarak hangisini yapmalıyım ? Acı cekmek ilklerde zor gelicek ama yeneceğime inanıyorum.Gerekirse ringde her kemiğimi kırana kadar dovuşurum.Gunumuzde kickbox daha populer gibi.Ama kickbox salonlarında cok artist tiplerle karşılaşıyorum.Ben hayatımda cok kavga eden bir insan değilim.Şiddete her zaman karşıyımdır.Zaten bu sporlarıda spor olduğundan yapıcam.Sizce hangisini yapmalıyım ? Birde bir sorum var kickboxda sparring maclarında tekmede kullanılıyormu yumruk kullanılıyor sadece diye duydum ? Lutfen sebepleriyle birlikte acıklayınız __________________