Evde Calışıyorum Nasıl Bir Beslenme Duzeni Uygulamalıyım?
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Evde Calışıyorum Nasıl Bir Beslenme Duzeni Uygulamalıyım?
-
07-10-2019, 09:47:30Merhaba arkadaşlar 15 yaşındayım vucut geliştirmeye felan ilgiliyim 53yada 50 kiloyum ama boyum 1.73civarı zayıf oldugumu felan soyluyorlar nasıl bir beslenme tarzı yapmalıyım? Gunde 1saat ağırlık felan Calışıyorum spor a bisiklete ilgiliyim Sabah kahvaltı ile oğle yemeği bir oluyor okul yokken gec uyandığımdan dolayı size beslenme programımı yazcam. Okul Yokken; Sabah uyandığım da saat 10-11arası 2Yumurta, Bir buyuk bardak sut salatalık domates yiyorum Akşam ise; -Tavuk goğsu yaklaşık 400gram felan ve bol limonlu salata. -bazen Bulgur pilavı bir tabak yanında cacık. -Bazen ise yaprak sarması yiyorum bol limon lu (aralarda turk kahvesi yada soda iciyorum) Okul varken; -Sabah 2 Yumurta 1 buyuk bardak sut Oğle ise 1kase corba salata bol limon lu -Akşam tavuk goğsu yaklaşık 400gram ve bol limon lu salata -Bazen bulgur pilavı bir tabak yanında cacık Bazen ise yaprak sarması (aralarda soda turk kahvesi) Nasıl bir beslenme tarzı oneriyorsunuz değişiklik yapayım mı? YAPACAKSAM nasıl yeterlimi bu yediklerim. __________________