Sorularımı Maddeler halinde yazıyorum ki hem cevap veren acısından hem başka bir uyede merak ederse kolay okuması acısından.yazılarımı herkesin anlayacagı dilden yazmaya ozen gosteriyorum Alıntı:
1 - Vucuttan yağ atma donemide sadece protein beslenmek doğru mu ? Gunluk 800 GR Tavuk Gibi doğru degilse yanına ne eklenmeli 2 - Gunluk vucudumuzun metabolizma hızı 3000 ise biz gunde 1500 kalori alırsak zayıflarız peki 2500 kalori alırsak daha mı az zayıflarız yani ne kadar az yemek o kadar cok zayıflamak anlamına gelir mi yoksa vucudun belli bir zayıflama, kuculme kapasitesi var mıdır ? 3 - Ciğ yağ icmek onemlimi ?, full protein diyetlerindede ciğ yağ icmelimiyiz 4 - Ciğ yağın proteinin sindirilme gorevini yapıyor diye birşey duydum bir youtuberdan ve inanamadım boyle bir şey varmı zira bugune kadar hic kullanmadım 5 - Gunluk Kalorimizin ne kadarını yağlardan almalıyız, yada diğer bir değişle kg başına ne kadar gr yağ tuketmeliyiz ortalama 90 kg bir erkek icin gunluk ne kadar yağ alınmalı
bu sorularım umarım yanıt bulur buyuk bir merak icerisindeyim @CooLNighT @Xcalamity __________________