knight we koxp hakkında dusunceler temiz bi muhabet konusu olsun arkadaslar
Knight Online0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- knight we koxp hakkında dusunceler temiz bi muhabet konusu olsun arkadaslar
-
07-10-2019, 09:41:30arkadaslar ben bu oyuna cok cok cok once basladım oyunun isim yapmıs clanı heavenin golemde kastıgı zamanları biliyorum o kadar eski we bu oyun oldugundan beride wardı ilk ismi makro daha snra koxp smdi ise hf we cok donanımlı seklinde oyunun gidisini we cok player kaybetmesine neden olmakta. oyunun en guzel zamanlarını dusunursem bana gore hic bir zaman neden diceksiniz fire drake de koxp hf wb. yoktu diyeceksiniz haklısınız ama bide gorunmeyen taraflarını ele alalım eskiden ciddi sekilde dupe kxp wardı gb ciler ws cok yogundu gelelim chaos patch e suan kronosta oynuyorum we guzel bi server cok cekişmeli hf kisilerin gozunde her ne kadar knight ın bi oyunu oldugunu dusunursek o kadar haklı oldugumuzu anlayacagız arkadaslar we buna nasıl bi onlem alınmalı bildiginiz uzere zamanında xtrap olayı wardı gayet guzeldi cakallar harici pek oyuna illegal ile sıza bilen yoktu simdi ise oyun ticaret haline geldi zevkden cok tl ler konusmakta we bunuda k2 cok iyi degerlendirmektedir en kısa bi ornek 61 den snra exp dusme muhabetti insanları caydırmak icin yapılmasına ragmen daha cok istekli hale getirip oyunun gidisatı kotuye gitmektedir arkadaslar ya sizin gorusleriniz nedir bu konu hakkında okudugunuz icin cok tesekkur ederim. [By_Pass] __________________