arkadaşlar oyundan tamamen uzaklaşıyorum. 5 ay once aldığım asus un stick pc sini elimden cıkarıcam. burası ikinci el yeri değil buraya yazma nedenim herkese hitap etmesi ve bilgi icermesi. bu stick pc nedir ? avuc boyunda taşınabilir pc dir kendisi. bağladığınız her hdmi girişli monitor ve tv pc ye donuşur. peki asusvivostick? kendisinde orijinal Windows 10 bulunup 2 gb ram e sahip yaklaşık 1 gb ını kendi kullanıyor. atom işlemci buşunuyor ama EEE pc dekiler gibi verimsiz değiller. 32 gb da hafızası 2 adet usb girişi (1 i 3.0) var. gucunu micro usb li adaptorden alıyor. bunyesinde fanı var. kendinden wifi si ve bluetooth u var. ben bu cihazı yanımda char kasmak icin pot satmak icin ve pazar icin 5 aydır kullanıyorum. 5 aydırda hic kapatmadım gorevinin ustesinden geliyor. hic kendi kendine kapanma kitlenme olmadı. pazarda gezmek isterseniz sorun olur 5 fps lere duşuyor ama unutmayın en sağlam pc ler bile pazarda 15 20 fps eslantta tm ayarlar duşukken 20 25 fps. efekleri kapatınca 30 a kadar cıkabiliyor. icindeki fan yetebiliyor ama ben ustune intelin fanını usb girişli yapıp dahada serin kalmasını sağladım. zaten fanın altındaki aleminyumu cıarınca direk fan ayaklarının altına sığıyor. gelelim niyetime. cihazı pazar yanınızda char kasma amacıyla kullanabilirsiniz. yada tv de film multimedia olarakta. alternatifinede bakabilirsiniz. sıfırı 1100 TL ben cihazı 350 tl ye satıyorum garantisi yok bende 2. el aldım. pazarlıkta yok. Gungoren istanbulda oturuyorum. elden satış yapabilirim __________________