.
Her turlu hack/***** program paylaşımı yasaktır. Kufur/argo vs vs.. yasaktir. illegal yontemlerin paylaşimi yasaktir,(dupe/koxp/bug abuse), cezasi direk BAN dir. Hack/*****/dupe/koxp/bug abuse gibi sahtekarliga insanlari yonlendirmek yasaktir,cezasi direk BAN dir. Konu flood, mesaj flood, rep yalakaligi yasaktir. bu tur konular direk kilit yer. tekrarinda BAN nedenidir. Actiginiz konularin başligi,konu icerigini anlatmali,aksi halde konu direk kilit yer. Konu icinde birebir konuşmalara dikkat edin,bir forum da bulundugunuzu unutmayin, burasi herhangibi bir chat kanali veya messenger degildir. Acil mudahale gerektiğini duşundunuz durumlarda bolum Moderatorlerine veya Online olan yoneticiye ozel mesaj atınız. Konu icinde tekrar tekrar hatirlatma ile, sizde flood a girmeyiniz. Teknik Yardim, bolumu saadece teknik sorulari olan veya teknik destek vermek icin acilan bir alt forumdur,diger konulari gerekli alt forumlara veya KO bolumune aciniz. Konu acmadan once ayni konudan daha once verildimi diye bolumlere goz atin,en buyuk KO forumuna sahibiz, konular daha once verilmiş olabilir, arama yi kisitlamayin, biraz caba gosterin. Her ufak Teknik sorunlariniz icin konu acmayin, gerekli konulari arayin ve daha once acilmiş olan uyumlu konu altinda destek isteyin. ForumTR Genel forum kurallari bu bolumdede gecerlidir. Kurallar gayet acık ve nettir.Yukarıda yazan kurallara uymadığınız taktirde uyeliğiniz BANlanır. .
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Teknik Yardım Bolum Kuralları [Okumadan Konu Acmayınız]