Arkadaşlar af buyrun ama benim dinimiz hakkında bazı şuphelerim var. Evet Şimdi bircok kişi beni ayıplayabilcek ama bunu şole duşunun ben cok zorluklar cektim ailem icinde ve yenik duştum isyan ettim neden ben ? neden biz bundan sonrada hep duşundum bu olaylar ustunde. Ben Şuphelerim aşğadaki bir kac şey.
* KURAN-I KERİM'i sanki erkekler icin yazılmış kitap gibi.
Neden : Cunku Erkeklere hep nasiyatlar hep oduller erkeklere. Oluyorsun cennete gidiyorsun erkeklere hediyeler kadınlar ama Kadınlar icin evliyse kocası ile yaşama şansı evli dğeilse mechul ! birşey yazılmamış.
* Kitapimizda Karımızı hafif bir şekilde dovmekte sakınca yoktur diyor.
Neden : Neden karımızı dovuyoruz? Neden oturup konusmuyoruz? Neden bir hata yaptıysa konusmuyoruz ardından bir daha ardından bir daha. Acaba Kızımızı evlendirdiğimizde kocasından dayak yemesi hoşumuza gidermi ? Birde dayagın ufagı buyuğumu olur? Dayak heleki bir Tokat herşeyi bitiren olay olmazmı ? Tokat yemek bir erkek icin nasil dayak yemekten beterse kadın icin neden hafifi kacıyor?
* Kadınlar icin hep bir sosyal kısıtlama izalasyon var. Erekekler bircok eşle ( amacına gore değişir) evelenebilriken kadın neden erkekte olan hak gibi bir kac eş alamıyor?
Neden : Şimdi Peygamber efendimiz (s.a) Bircok eşi olmuş ama bunlar dullar mış yani ortada kalmasını istemediği kişilere yardım amaclı evlenmiş bundan eminiz ve gayet iyi bir olay. Ama Şimdi Zengin bir kadında durumu kotu olan erkeklerle neden evlenemiyor? Neden O kadın kotu oluyorda Bu erkek kotu olmuyor. ?
* Birde Kuranı Kerimde Kadının sesini duymak haramdır diyor.
Neden : Şimdi bir kadının sesini duymak haramdır olayını pek anlamadım. Hadi dese mahremiyetini gormek dese ok. Ama yanlız sesinden bahsediyoruz Aranızda kac kişi birinin sesi ile teşhir olabiliyor.
Evet arkadslar kafama takılan bir kac soruyu sordum lutfen sizden mantıklı cevaplar bekliyoruz. Beni kınayan laf atan olabilir haklılar insan sevdiklerine laf soletmez katılıyorum.