charımın banlanması ıle ılgılı sorun yardım pls
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- charımın banlanması ıle ılgılı sorun yardım pls
-
07-10-2019, 09:33:05eet arkadaslar cok sacma bı sorun ıle karsı karsıyayım sızlerden yardım ıstıyorum. konu su arklar 80 lwl bı prıestım war 2 defadır 48 saat ban yedı 2 banın arası 1 gun sadece persembe gunu ılk ban ve cumartesı acıldı pazar aksamı 2.ban charda ıllegal hıc bır sy kullanılmadı ve pc lerde hf kosp v.b hıc bı ıllegal prog da yoktur resmı sıtede charın ban yeme sebebıde yok ************ da charın ısmıde kırmızı deıl charda herhangı dupe v.b seyde yapılmadı sadece cz exp kasılıo ve cıkıs yapıldıkdan sonra dırek ban 2.bandan dolayı suanda kapalı char 3.bandan sora 999 gun yani sınırsız ban dıo cogu kısı ayrıca charın daha onceden ıtemlerı sılındı soyuldu sandık ama soyulma 10 snde olmaz ıtem sılınme su sekılde olmustu charda exp kasarken bıranda dc ve chara gırdıgımızde char tamamen boş yenıden donus yaptıgımızda bıde bu sorun cıktı exp kasmadan once maradonda pazar fılan yapıldı fakat bu 48 saat ban yoktu cok rıca edıyorum bılgısı veya yardım edecek bırı warsa lutfen solesın sımdıden tskler herkese __________________