Merhabalar... UNUTMAYIN BUNU YAPARKEN EĞER VİRUS PROGRAMI KULLANMIYORSANIZ DEFENDER'I KAPATACAĞINIZDAN BİLGİSAYARINIZ SAVUNMASIZ KALACAKTIR YAPMAK SADECE SİZE KALMIŞ BİRŞEYDİR. Bu Konuyu Yaşayan Bir'den Cok Kardeşimiz Var Az Cok Araştırma Yaptım Nasıl Yapılı Nasıl Edilir Dİye Şu Cozumleri Buldum Bu Cozumler Kişiden Kişiye Ve Pc'ye Gore Olur Yada Olmayabilir Ama Clan Uyelerimde de Aynı Sorun Vardı Hepsi Bu Dediklerimi Yaptıklarında Duzelme Sağladı Dikkatlice Okuyunuz. Oncelikle Virus Programı Kullanmayan Kişiler İcin Anlatıyorum; Virus Ve Tehdit Korumasına Giriyoruz. Ayarları Yonet'e Tıklıyoruz Gercek Zamanlı Koruma'yı Kapalı Hala Getiriyoruz. Bu Şekilde DeAktif Hala Getirmiş Bulunuyoruz Eğer Neden Bu Donma Takılmayı Yapıyor Diye Soruyorsanız Ufaktan Acıklık Getireyim; Windows Sistemi Bu Ozellik Acıkl Olduğu Surece Dosya Sistemlerini Taramak Durumundadır (Surekli İşlem Yapan Surekli Aktif Uygulamaları Taramakla Yukumludur) Knight Online'da Surekli Aktif Olarak Dosya Sistemini Okuduğundan Dosya Takılması Yaşatabiliyor Bu Cozumle Bunun Onune Geciyoruz.(UNUTMAYIN VİRUS PROGRAMINIZ YOK İSE BUNU YAPMAK SİZİ TEHDİTLERE KARŞI SAVUNMASIZ BIRAKACAKTIR.) ŞİMDİ İSE VİRUS PROGRAMI KULLANANLAR İCİN BİR ORNEKLEME YAPACAĞIM; Coğu Virus Programı Windows Defender'ı 2. Plana Atarak Oradaki Ayarları Kendisi Yonetmektedir.Ben Her Virus Programı İcin Ayrı Ayrı Yapamayacağım İcin Size Bir Ornekleme Yapacağım Kendim Eset İnternet Security Kullanıcısıyım Eset Uzerin Size Cozumu Anlatacağım... Oncelikle Eseti Acıyoru Ve Ayarlar Bolumunden Bilgisayar Koruması Bolumune Giriyoruz. Oyun Denetimi'ni Aktifleştiriyoruz Ardından Gelişmiş Ayarlar'a Giriyoruz Gercek Zamanlı Koruma'ya Tıklıyoruz Bundan Sonrası Onemli Dikkatli Olun. Kırmızı Kutucuk İcindeki Gibi Dosya Acıldığında Ve Dosya Yurutuldeğunde'yi Kapatıyoruz. Ardından Tamam Diyip Onaylıyoruz Ve Kasma Sorununumuz Cozuluyor. Bu Şekilde Hem Korumayı Duşurmemiş Hem de Sorunumuzu Cozmuş Bulunuyoruz Eset İnternet Security Nasıl Memnunmusunuz Derseniz 10 Yıldır Eset'in Urunlerini Kullanıyorum Cok Memnunum Eğer Hala Devam Ediyorsa; Oyun Simgesine>Sağ Tık>Ozellikler>Uyumluluk> Uyumluluk Modunu Secerek Deneyiniz. Virus Programı Kullananlar Bu Ornekleme Uzerinden Bir Yol Cizebilirler Takıldığınız Konularda Elimden Geldiğince Bilgimin Yettiği Kadar Yardım Edebilirim. Rica Ederim. İyi Forumlar.