Evet arkadaşlar izafiyet teorisini bilmeyenler icin kısaca acıklıyım . Oyle formullerle felan verince kimse anlamıyor ( bende dahil ) mantığı şu .

Eğer ışık hızından hızlı hareket ederseniz yada ona yaklaşırsanız zaman kavramınız değişecektir. Buna bağlı olarak gecmişe yada (belki) geleceğe gitme yada gorme mumkun olucaktır. Bunun deneyinide yapmışlar . Bi uzay mekiğine zaman aleti bide dunyaya koymuşlar o zaman aletinden uzay mekiği ışık hızına yaklaşmış az birşey. Ve dunyadaki zaman olcme makinesiyle aralarında 4 dakika fark olmuş .

Kendi Goruşum : Şimdi doğada olan hic birşey yok olmaz . Orneğin Ben birine sesleniyorum . " Murattttt " diye o bu sesi duyduğu anda ses doğadan silinirmi ? Bence silinmez. Sadece o an algılar . Ses dalgaları zayıflar . 5 sene sonra ışık hızını aşan bi makineyle aynı yere gittiğimizde aşırı hızlanmadan makineye gore diğer zaman yavaş ilerlemeye başlıyacaktır. Ve gecmişe doğru geldiğinde o ses dalgalarını tekrar yaşayabilir . Hatta goruntusunu gorebilir . Mudahale edebilir mi bilinmez.

Bana kalırsa kesinlikle mumkundur. Işık hızını aşarsanız. Zamanda gezgin olabilinir. Cunku hicbir ses ve goruntu ( ışığın yansıması : ışık olmadımı goruntude olmaz ışığın yansımasıyla goruyoruz. ) kaybolmaz. O yuzden izafiyet teorisine bağlı olarak . Bunlar tekrar yaşanabilir ? Peki ya gelecek ? Ona kafa yoramadım

İzafiyet Teorisi icin evrenin en zeki insanı olan Einstein ' a teşekkurlerimi sunuyorum

Peki zeki forumtr halkı sizin goruşleriniz neler mumkun mudur ? ( Lutfen fizik okuyan bi insan beni burda yok kardeşim x2+y+z = 360 olduğundan cıbı cıbı diyip beynimi bulandırmasın . Sayısaldan cakmıyorum felsefeyle gelin bana )