SELL 80 %60 Priest WARPRE // 2 AYLIK BAHAMUT // Uygun fiyat kacırma!
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●172 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- SELL 80 %60 Priest WARPRE // 2 AYLIK BAHAMUT // Uygun fiyat kacırma!
-
07-10-2019, 09:26:0880 %75 dir. CYPHER' dadır. 400SAAT WarPre mevcut yeni cekildi.. (80 den sonra exp preden daha iyi) Steamda 16 TL mevcut. Ustunde 300 KC var. 5k mana potu Geniesi Mevcut Altın oltası duruyor kırılmamış. 1 Aylık oto kutu toplayan kopeği. 1 Aylık kutu toplayan bulcan... Neredeyse Her JR yi kazanıyor (Warpre olunca sınırsız skill stat sıfırlaması var, girmeden skill sıfırlayıp JR girince gerekirse buffer, gerekirse debuffer oluyorum. cok yuksek ihtimal kazanıyorum) (Gunluk tek JR'den 20m yani 12tl geliri vardır. Saat gece 2.40 da girecekseniz eğer. ben giremiyorum.) İtem yoktur. +7 Chitinleri yaktım. 70 quest 7 ye yandı. 80 kalkan gorevi duruyor. Old takılar. Sınavlarım yoğunlaştı yıl tekrarı yapmamak icin satıyorum. Oluculer aramasın. Oynayacak arkadaşa satılıktır. Mezarcılara değil. Tepki gorursunuz ona gore. KAR FELAN İSTEMİYORUM MASRAFINI İSTEYECEĞİM. (exp pre+war pre +geniesi=320 TL) 230 tlye bırakıcam Ne kadar Key kredi kartı alım kodu. kc kodu, hesap kurtarma kodu, varsa resimleriyle birlikte verecem. Char geri almayla soymayla felan işim yok. Her turlu guvenceyi sağlarım. İstenirse aracı site aracılığıyla da satılır... 0507 275 94 99 (7/24 ulaşabilirsiniz.) (burdan mesaj atmayın bakamıyorum.) __________________