Adonis | 77 Mage - 76 Priest Tek Account | Yeni Exp Pre + Trina
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Adonis | 77 Mage - 76 Priest Tek Account | Yeni Exp Pre + Trina
-
07-10-2019, 09:22:55Merhaba arkadaşlar. Bu hesaplar icin daha once forumda yine konu acmışlığım oldu fakat bir sure sonra vazgecip Exp Pre cekerek 80'e kasmaya karar verdim. İş ve okul hayatımın yoğunluğu sebebiyle buna vakit ayıramayacağımı farkettim. Hesabımı elimden cıkarıp direk 80 olan bir account satın almak istiyorum. Ozelliklere gelecek olursak ; Not 1 : Kendi hesabıma karşılık 80 Level bir account takasına da teklife gore sıcak bakabilirim. Nakiti olmayıp boyle bir yol duşunenler Whatsapp aracılığı ile veya site uzerinden mesaj gondererek ulaşabilirler. -An itibariyle 658 Saat Exp Premium vardır. -Bankada kırdırılmamış Golden fishing rod voucher ve Trina mevcuttur. -Hesapta 77 %6-7 civarı Mage / 76 %16 Priest bulunmaktadır. Yan karakterde zamanında Hornet slotu icin kullandığım 61 okcu bulunuyor. -Priest'in 70 Quest'i +0 olarak durmaktadır. Mage'nin 70 Quest'i yanmıştır. -Mage'de old takı set (Old Ske Belt - Dual Old Fr - Old EP vb) - Elixir 7'si ve gorev shelleri vardır. Priest şuanda STR , +7 fabric set'i var ancak elinde herhangi bir şey bulunmuyor. -20.04.2016'ya kadar Bahamut Helmet / Pauldron mevcut. (+%4 Exp ve Defense +20) -15.04.2016'ya kadar %100 Noah Peri / 19.04.2016'ya kadar Auto Loot (Pet'e takılan) mevcuttur. -Karakterin uzerinde 94 adet Duration Item - 30'lu Genie Hammer - 2 adet + 84 DK'lık Genie bulunmaktadır. Bunların dışında yaklaşık 6500 Adet Premium Mana Pot - 350/400 adet Premium HP pot vardır. Aklımda mevcut bir fiyat yok ancak genel olarak bakıldığında Exp Premium , Trina , şuana kadar verilen emek vs ortadadır. Ona gore bir teklif verirseniz ılımlı bir satıcı olduğumdan , anlaşabiliriz duşuncesindeyim. Not 2 : Cypher Ring cıkana kadar Steam uzerinden karakter satışının guvenilir olmadığının farkındayım , hepimiz bunu biliyoruz. Karakteri alacak arkadaşın gonul rahatlığı ile oyununu oynayabilmesi , aklında en ufak soru işareti kalmaması icin elimden gelen guvenceleri verebilirim. İletişim : 0546 428 46 08 (Sadece Whatsapp) __________________