Muay thai ve Fitness
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Muay thai ve Fitness
-
07-10-2019, 09:16:32Oncelikle merhaba.Konuyu ozet gec diyen arkadaşlar sadece alttaki kırmızı yazılı yeri okuyabilir.Mesajda sorumun temeli yatıyor. Uzun suredir karma dovuş sporu yapıyorum.(Aslında ana branşım Muay thai fakat bizim sporu yapanlar bilir ki,kocunuz eğer sizi yeterli seviyede gorurse diğer branşlardan da maca cıkarmak isterler.Bu sayede boks,kick boks,gureş,wushu gibi branşlarıda oğrenmeniz kacınılmaz oluyor) Dovuşmeye başladığımdan beri,gerek mac aralığınınduşuk(yani peş peşe farklı branşların maclarının olması ve hepsinde dovuşmem)gerekse bu macların arasındaki zaman farkının az olması kilo seviyemin yıllardır aynı kalmasını sağladı. Yaklaşık 10-15 kilo alıp ağır sikletlerde dovuşmek istiyorum,zaten artık rakiplerim zorlamıyor bile. Kocum,fitness'ı tavsiye etmedi hic.Cunku yaptığımız sporda zaten guc ve body antremanları var.Fakat ağırlık antremanları gercekten sadece ''guc'' vurulan yumruğun,tekmenin vs şiddetini ve tahribat gucunu arttırmak icin. Fakat kilo alma ve ağır siklette dovuşmek istediğim icin,siz deneyimli arkadaşlara sorum ozet olarak ; Body'ye başlayacağım ve hızlı bir şekilde kilo almak istiyorum.Protein tozu vs şeylerin fiyatları onemli değil cok yakında sponsor edineceğim zaten.Deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilir mi? __________________