1 yıldır aralıksız, ağlayarakda olsa[hasta halimle] hic ara vermeden body yapdım ve yapmaya devam ediyorum. Yaşım 21. Boyum 1,70. 53 kilodan 70,400 olduk, [Allah daha iyilerine nasip etsin.] ara vermeden protein ve bcaa kullandım. Şuanda icinde 25gr karbo olan gainerle karışırım[whey tozuyla] yapıp her sabah 1 olcek bcaa ve spor oncesi veya sonrası bcaa ve karışımı alıyorum. [spordan once karışımsa spordan sonra bcaa]. Problemim ise tabikide yağ sorunu. Aslında karnımın cok şişik olduğunu soyluyorlar. Yazın kahvaltı, spor oncesi yarım paket kesin cıkartmaya calışıyordum 1 pakete kadar makarna akşamda 1 su bardağı yada 1,5 su bardağı pilav ve tavukdu. Anlıcanız dayıyordum ve halada oyleyim.Bunuda serdar aktolga "Buyumek istiyorsan yiyiceksin arkadaş" diyordu deneyelim dedim. Vucudumda ilerleme var ama evet. Bu duruma onerileriniz varmı acaba? Yani ilerde o gobek iner diyenler var. Son bir not, haftanın 5 gunu spor yapıyorum ama sadece ağırlık. Kardiyo yok cunki zamanım yok. Oğrenciyim yurt yuzunden. __________________