Merhaba değerli arkadaşlar. Benim ve bence ulkemizin en buyuk sıkıntısı bu. Namaza başlıyorum ama 1 hafta sonra sabah namazına uyanamıyorum..Yada bir işim oluyor. Kazaya bırakıyorum.

Yani acıkcası hic istekle namaz kılamıyorum.. Namaz kılınca herşeyin guzel olacağına inanan biriyim. Allah duaları kabul ediyor ama etmediği zamanda oturup duşunmek gerekiyor ben 'Allah icin ne yapıyorum ki?' diye. Ben buna inanıyorum. Dualarımızın kabulu icin ve Allahımıza şukurlerimizi bildirmek icin namaz kılmak istiyorum ben ama bir turlu beceremiyorum

İslamı yaşamak istiyorum. Ama 17 yaşındayım aklım karşı cinse kayıyor.. Sevgilim oluyor, beni terkediyor yada sıkıntılar yaşıyoruz. Hemen alkole sarılıyorum. Son 2 aydır alkol kullanmıyorum. Ama şuan Allah icin bir şey yapmıyorum. Olumden ve Cehennemden cok korkuyorum arkadaşlar. Namaza başlamak ve hiiic bırakmamak istiyorum. İslamı yaşamak istiyorum. İyilik yapmak istiyorum.

Bunları yapmak icin ne yapabilirim buradaki coğu insan gibi, Babaannem gibi namazı bir alışkanlık haline getirmek istiyorum. Ama onlarca kez denesemde olmuyor. Cenabet oluyorum, cok sinirli oluyorum alkol kullanıyorum Yani bir turlu olmuyor. Erteliyorum namazı.. Boyle boyle geciyor Gunler... Aylar.. Hatta yıllar.....

Lutfen ne yapabilirim yapabilirim bana yardımcı olun, bunun icin samimi bir dua varmı? Allah'ı kalbimde hissetmek istiyorum. Namazlarımıda mecburiyetten değilde aşkla kılmak istiyorum.

Okuduğunuz icin cok teşekkur ederim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum