Arkadaşlar merhaba, Gecen hafta forumdan bir arkadaşıma Cypher daki warriorumu satmıştım oyun icin zaman bulamadığımdan, yeni server pathos acılmasıyla birlikte para kasabilecek ideal bir karakter kurmak istedim ama sanırım okul yoğunluğumdan dolayı onu bile yapamayacağım harcadığım para fiyatına hesabımı satıyorum. Ozellikler ; * Karakter humandır. * 29 gun bronz pre vardır. * 29 gun auto loot itemi vardır ( pet kutu toplama ) * 20k NP si vardır ( sadece 2 savaşa girilerek kasıldı ) * Coğu exp gorevi duruyordur ( delos , anahtar gorevi , el morad chat gorevleri ve daha fazlası ) * hesapta 8-9m para vardır. * 4500x hp ve mp premium pot vardır. * Achivmenttan hic bir ms alınmadı hepsi duruyor. * Letterdan gelen 1500 buff , 300 ac sc duruyor. * 7 gunluk alencia wing dun alındı ( 6 gunu kaldı ) * belt of dexterity mevcut. Resim ; İstediğim fiyat 70 TL arkadaşlar, dun harcadığım rakkamın aynısı. Guvence olarak Cypher serverın daki sattığım warrior da aynı isimde , onu bulup pm atarsanız ne kadar sorunsuz bir satış gercekleştirdiğimizi soyler , bunun dışında zaten bu forum uzerinde bir cok lol hesabı vb. hesap satmış bulunmaktayım. İletişim ; 0553 515 08 67 ( once mesaj atabilirseniz sevinirim ) skype : uludagemre facebook : https://www.facebook.com/emreuludag93 __________________