80 Lv Itemli Warrior ve Steam Hesabı
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- 80 Lv Itemli Warrior ve Steam Hesabı
-
07-10-2019, 09:09:15Merhaba Arkadaşlar.. Steam Hesabımdaki tum oyunlarla birlikte Knight Online Hesabımdaki karakterimi satıyorum. Oncelikle Steam oyun listesini veriyorum: CS: GO, Max Payne 3, Dota2, Half-Life 2, Half-Life 2: Deathmatch, Half-Life 2: Episode One, Half-Life 2: Episode Two, Half-Life 2: Lost Coast, Half-Life, Half-Life Deathmatch: Source, Half-Life: Blue Shift, Half-Life: Source, Half-Life: Opposing Force, Counter-Strike, Counter-Strike: Condition Zero, Counter-Strike: Condition Zero Deleted Scenes, Counter-Strike: Source, Day of Defeat, Day of Defeat: Source, Deathmatch Classic, Guns of Icarus Online, Hammerfight, Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Loadout, Magicka: Wizard Wars, Portal, Portal 2, Ricochet, SMITE, Team Fortress Classic, Team Fortress 2, Warhammer 40,000: Dawn of War - Game of the Year Edition. Knight Online Hesabı: Adonis 80 Lv %83 Warrior. 80 Skili acık, 70 quest itemi yandı, 80 gorevi duruyor. Chat gorevleri ve 80 sonrası gorevleri hala duruyor. Şu an sadece chat gorevlerinin bir kısmı ile 1-2 saat icinde 81 lv olabilir. NP clan uzerinde 40k, kendi uzerinde 5k olmak uzere 45k'dır. Itemler: +7 Shell Set +7 Hell Breaker Dual Minotaur's Earrings Old WP Old Ske Belt Dual Old ROC 62 Skill Paper Oyun oynayacak vaktim olmadığından dolayı toptan Steam hesabımı satıyorum. Alıcıya şimdiden hayırlı olmasını dilerim. Ankara ici yuz-yuze alış-veriş tercihimdir. Fiyat olarak da 400 TL'ye bırakıcam her şey dahil. Ciddi alıcılar yazarsa sevinirim, teşekkur ederim. __________________