Arkadaşlar herkese oncelikle iyi forumlar dılerım. 1. kademe fitness antrenorluk kursu almaktayım suan aktıf olarak ve dunku dersimizde hoca '' sutun faydasız olduğunu ve hayvanın sadece yavrusu ıcın bunu urettıgı sıvı bır maddeden ıbaret oldugu, diger canlılar icin ise bir fayda saglamıyor '' yonunde teorem ortaya attı. Şahsen ben protein tozu vb supplement kullanmıyorum ve gunluk protein ihtiyacımı bir şekilde elde etmem gerekıyor. Et,tavuk vb urunler tuketerek bu bir yer ekadar saglanıyor, sutte otomatık olarak devreye giriyor ki bunun akabininde sevdigim bir besin deposu ayrıca. Antrenmandan once sutlu kahve ıcmem gıbı hayatımın cesıtlı kesitlerinde yer edinmiş bir besin deposu, sadece zorunluluk amacı ıle tukettıgım bır urun degil. Bunun kanıtlandıgı ve cesitli bilgilerinde oldugunu kendısı ıfade etti.Bunun yanı sıra yulafında hayvanlara yedirildiği , posadan ibaret oldugu ve posanın vucuda bır fayda saglamayacagı, boş yere tuketilen bir besin kaynagı oldugunu ıfade etmesi uzerinde bende beynimde vuruldum. Bu hocamızın fikrine bakışınız nedir ? Katılıyor musunuz neden ? ya da katılmayıp benimle aynı fıkırde mısınız , simdiden tesekkurler. D.Not: Kendisine o zaman yumurta ve ette zararlı onlarda hayvansal protein dediğimde bana cevabı '' sutun digerlerinden farkı hayvanın urettiği bir salgı , yumurta ve et ıle aynı kefeye koymamalısın '' seklınde oldu. __________________