Arkadaşlar spor salonuna istemeye istemeye başladım neden diceksiniz şimdi bulunduğum ilcede 1 tane spor salonu var hocasıda cok ilgisiz birşey sorarsın sallamaz kendi kurguladığın programı yapmaya başlarsın gelir karışır oyle yapma der, hocam sen yardım et ozaman desen 1-2 tamam der sonra uğraşmaz sinir bozucudur yani soruma gelicek olursak ben 1.82 boyunda 82 kiloydum ama gecenlerde kilo aldım şuan 85.5 kiloyum ve gorunuşum hafiften değişti giydiklerim dar gelmeye başladı bende spor salonuna yazıldım izlediğim yol şu: -2 dakika yuruyuş 8 dakika koşu sonra tekrar 5 dk yuruyuş sonra 5dk koşu toplamda 20 dakikamı koşu bandında geciriyorum. -10 dakika bisiklet calışıyorum -3 ile 5 dakika arasıda bel cevirme ve ağırlıklarla yanlara eğilme yapıyorum bunları yaptığım taktirde ve yediklerime dikkat ettiğim muddetce kilo verebilirmiyim ? Birde bir arkadaşımın dediğine gore kurek cekme hareketi etkiliymiş hafiftende sıkılaşma sağlıyormuş 5 dk yap demişti bunun doğruluğu varmıdır ? __________________