Merhaba, Hellsgream'da Bulunan Karakterimi Satmak İstiyorum Nick :ALiDAYI Nation : Karus LV : 80/0 (83 Kapalı Zaten ) %6 National Point : 36500/12174 Job : Assasian (Sadece 80 Skili Acık oLmasıyla Beraber 3 Lu (800)Defansıda Acıktır Old Takı Set Ve Gorev İtemleri Ustunde 07/12 Bahamut 21/11 Tarihine Kadarda Pathosları Mevcuttur Achievde Cogu Ozellik Acık Charın Hicbir Şekilde Report Askı V.b Hususu Yoktur Herkez Tarafından Bilinen Temiz Presiz Elle İtinayla Emekle 80 e Kastıgım Charımı Satmak İstiyorum Alıcısına Şimdiden Hayırlı Olsun Pazarlık Payı İllaki Olucaktır İstanbul İci Elden Yada Havale EFT Olabilir ******** Uzerinden Almak İsteyen Arkadaşlar Olursa Komisyon + Ring Alıcıya Aittir Tabikide Ringin TL bazındaki Fiyatıda Fiyattan Duşurucektir. Ben Kimseden Fiyat Saklamam Huyum Kurusun Bu arada ; FİYAT ( 450 TL ) < Makul Bi Fiyattır Arkadaşlar Şimdiden Teşekkurler İletişim : 0536 950 62 17 / ALi Whatshap : 0536 950 62 17 < Whatshapdanda Detaylı bilgi Arayabilirsiniz __________________