Balkan Pharma Clenbuterol Hakkında
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●40 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Balkan Pharma Clenbuterol Hakkında
-
07-10-2019, 08:59:34Merhaba; Bu işe yeni başladım uzun suredir yapmıyorum. Ancak şunu farkettim ki istediğim sonucun cok uzağındayım. Biraz interneti kurcaladım ve şoyle bir urunle karşılaştım. https://balkanpharmaturkiye.com/urun...-mg-60-tablet Urunu inceledim ve google yan etkileri yazdığımda karşıma google tarafından ilk Clenbuterol'un kısa vadede ortaya cıkan yan etkileri; - Kas krampları - Hipertansiyon (yuksek kan basıncı ) - Yuksek kalp atım hızı - Kalp carpıntıları - Uyku yitimi. - Ağız kuruluğu. - Kusma. - Sarsıntılar ( ozellikle ellerde gorulen titremeler ) gibi etkiler cıktı. Ancak bilgiler biraz da yuzeysel geldi. Birde başka bir sitede bu urunun steroid olmadığı daha doğal olduğu, yağ yaktığı, kasları şişirdiği gibi şeyler yazıyor. Şimdi merak ettiğim bu urun gercekten steroid değil diğerlerinden daha doğalsa insanlar neden sadece bunu kullanmıyorda işte danabol filan kullanıyor. Ben bu işte cok yeniyim yukarıdaki urunun sparişini verdim ancak kullanamadım. Cunku korkuyorum. Bununla ilgili birazcık bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkur ediyorum. __________________